For dig der er gået helt i stå i livet, eller blot ønsker at forebygge sygdomme der kan komme med  alderdommen, er dette forløb livsændrende.

Går du “all in”, og bestiller et intensivt holistisk behandlingsforløb, hvor vi kommer hele vejen rundt om dig, så skal du være klar på at ville gøre dit for at ændringen sker. Jeg rådgiver dig, støtter dig, behandler dig, udleverer alt materiale du må have brug for, men resten er op til dig – det er din rejse, og dette skal du være klar til.

MIN FILOSOFI ER AT SKABE BALANCE I MELLEM DEN MENTALE og FYSISKE BALANCEGANG I KROP OG SJÆL

Du skal være klar på at det kan blive svært, og du rejser dybt i dit eget indre, at du får mange “aha” oplevelser, og at du bliver en helt ny og mere hel version af dig selv, med et nyt syn på livet.

Jeg vil i denne periode gøre alt, hvad jeg kan for at gribe dig, og jeg vil glæde mig over dine fremskridt.

For dig der er gået helt i stå i livet, eller blot ønsker at forebygge sygdomme der kan komme med  alderdommen, er dette forløb livsændrende.

Går du “all in”, og bestiller et intensivt holistisk behandlingsforløb, hvor vi kommer hele vejen rundt om dig, så skal du være klar på at ville gøre dit for at ændringen sker. Jeg rådgiver dig, støtter dig, behandler dig, udleverer alt materiale du må have brug for, men resten er op til dig – det er din rejse, og dette skal du være klar til.

 

Du skal være klar på at det kan blive svært, og du rejser dybt i dit eget indre, at du får mange “aha” oplevelser, og at du bliver en helt ny og mere hel version af dig selv, med et nyt syn på livet.

Jeg vil i denne periode gøre alt, hvad jeg kan for at gribe dig, og jeg vil glæde mig over dine fremskridt.

 

Er du kronisk syg og overvejer et forløb som dette?

Hvad enten det er diabetes, kræft, mave-tarm problemer, hjerte-karsygdomme, forhøjet kolesterol m.m. skal du vide at jeg brænder af hele mit hjerte for, at du skal være rask igen – det er mit livsformål at hjælpe mennesket til at hjælpe sig selv.

Jeg går som behandler, altid ud fra det hele menneske, det vil sige for at få kroppen tilbage i balance, uanset om du er i fysisk eller psykisk ubalance, foregår behandlingen ud fra alle områder af dit liv, det vil sige at jeg kan skræddersy et program individuelt til dig, hvor vi sammen finder årsagerne til dine ubalancer. Herfra behandles på årsagen, og ikke symptomet. I et skræddersyet forløb, er det vigtigt at vi fjerner alt der blokerer kroppen i sin egen selvhelbredelse, endvidere at vi giver den det, den har brug for af værktøjer, for at den kan komme sig helt igen.

På briksen behandler jeg dig via dybe sjælshealinger, healingen er ligeledes individuel, og kan også være healing direkte på den fysiske krop, som ved fysiske sygdomme, dette vil kunne give et energiløft og et flow så kroppen hurtigere kan komme sig.

Du skal som klient være villig til, at forbedre og ændre din livsstil, herunder din kost. Mit job er at gøre det så nemt som muligt for dig, jeg samler alt du skal bruge, så du blot skal have fokus på dig selv.

Du skal være villig til at arbejde med din personlige udvikling, som er et must for at blive rask uanset hvad man fejler, for i alle sygdomme ligger der en læring, og når vi har lært hvad vi skal lære, kan vi igen rejse os. Sammen skaber vi harmoni og balance til din krop, sind og ånd.

I forløbet, modtager du et skræddersyet yoga program, specielt designet til dig af min dygtige kollega, Maria Moon. Dette program laves på video til hjemmebrug, så du kan anvende det i dit helt eget tempo.

Det intensive behandlingsforløb alt inklusiv:

  • Holistisk skræddersyet kostvejledningsplan
  • Alle kosttilskud og urter der skal bruges i forhold til planen i de 3 mdr.
  • Kosttilskudsskema
  • Bog af Hellena Rosali fyldt med god viden og 100 holistic living opskrifter
  • 10 healinger + samtale af 75 min. på briks
  • Individuelle opfølgende samtaler efter behov over skype eller telefon
  • Skræddersyet yogaplan skabt til dig af yoga instruktør, Maria Moon – modtages på video til hjemmebrug samt en samtale på 30 min. via skype eller i yoga centeret, Prana studio Holbæk.
  • Guidede meditationer, som du i forløbet kan høre igen og igen.

 

Jeg tilbyder dig meget gerne en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan se på om dette forløb er det rette for dig.

Bestil din uforpligtende samtale via info@hellena-rosali.dk eller på tlf. 60593311

Betalingen kan betales som en rate betaling, hvoraf første rate betales når du signer dig op, dette sker ved udgangen af “KØB”

KØB NU