Hellena har været en kæmpe, støttende og healende hjælp på min rejse. Både på det åndelige, og det fysiske plan. Jeg har vha. hendes kærligt tilpassede kostplan opnået at få et normalt levertal, som tidligere var alt for højt. En langt bedre vægt, og en sundere krop i det hele taget. Alle kosttilskud, kostændringer, og tilpasninger som hun har guidet mig til at bruge, har vendt min verden fuldstændig rundt, og jeg besidder idag en energi og en glæde, som jeg aldrig troede var muligt tidligere. Hendes healende hænder har jeg også været i, igennem flere år. Og overbevisninger og forhindringer der før kunne være lammende i forhold til et sundt og harmonisk liv, forsvandt på den fineste vis, og blev byttet ud med en følelse af accept, fred og en følelse af at være grounded. Fra det allerinderste i mit hjerte kan jeg anbefale alle der ønsker forandring i deres liv, at sætte deres lid til Hellena på deres rejse.

Tanja Halkjær

København

 

Hej kære Hellena. 

Tusind tak for den fantastiske healing i fredags. Kan godt mærke (på den gode måde) at jeg har været en følelses og kropsmæssig udrensning igennem i weekenden. Det føles fantastisk. 

Føler mig stadig helt rengjort indvendig. Kan godt mærke at du har været ekstra meget nede imellem lagene og hele vejen rundt. Er i hvertfald vild med de nye ting du har tilføjet til din healing. Du gør det så godt. 

Isabella Kragrup

København

 

Kære Hellena

På en uge fjernede du mine ulidelige smerter som jeg havde i begge mine ben, alene ved brug af urter. Tænk jeg havde gået med disse smerter i over 6 mdr. Jeg er målløs over hvad du har udrettet for mig. Tusind Tak

Jette Frydensberg

Tårnby

 

Hellena Du er en stjerne, en ener og HELT PERFEKT…et af de mennesker jeg beundrer allermest og som jeg ville ønske verden havde mange flere af…du er SMUK både indeni og udenpå..derudover har jeg aldrig mødt et så nærværende, ærligt og klogt menneske..du gør ALT 100 % og vil kæmpe OG gøre en forskel for alle de mennesker du møder på din vej..et hjerte af guld og en visdom indenfor det holistiske felt, som jeg aldrig har mødt før..alle mine bedste anbefalinger til dig.

Eva Clausen

Næstved