Jeg har været ved hellena og fået lagt en kostplan for 2 af mine drenge. Den ene har altid været syg og indlagt næsten hele sit liv. Bare efter er par uger med den nye kostplan mærkede vi en klar forbedring. Han har ikke været syg eller indlagt de sidste mdr . Min store dreng er autist, ADHD osv han har godkendt noget af alt det nye mad vi prøver at få bygget vores kroppe op med . Han sover bedre , har ikke så mange udbrud mere og har generelt bedre overskud i hverdagen. Det er den bedste beslutning ever for mine familie og jeg. Jeg anbefaler alle jeg kender til at lave en aftale med hellena.
Hun er top professionel, helt nede på jorden og brænder for det hun gør. Tak for alt du har gjort for os ❤️

Sanne Bavnhøj

Hillerød

 

Jeg fik en konsultation hos Hellena med min søn. Hellena mærkede med det sammen, hvad der var årsag til hans udfordring, og med hendes hjælp fik vi lagt dem bag os i noget der føltes som om, det aldrig skulle stoppe og som optog al vores energi ❤️❤️❤️ Tusind tusind tak for hjælpen kæreste Hellena ❤️🙏🏻

Maria Zofia Moon

Holbæk

 

Jeg er lige kommet hjem fra 3 dages retreat som var en fantastisk oplevelse.
Det var lærerigt, spændende og jeg fik et indblik i en for mig ukendt verden.
Det kan varmt anbefales og man bliver mødt med varme og en passion for det arbejde Hellena gør.

Pernille Haugegaard

Hillerød

 

Hellena har været en kæmpe, støttende og healende hjælp på min rejse. Både på det åndelige, og det fysiske plan. Jeg har vha. hendes kærligt tilpassede kostplan opnået at få et normalt levertal, som tidligere var alt for højt. En langt bedre vægt, og en sundere krop i det hele taget. Alle kosttilskud, kostændringer, og tilpasninger som hun har guidet mig til at bruge, har vendt min verden fuldstændig rundt, og jeg besidder idag en energi og en glæde, som jeg aldrig troede var muligt tidligere. Hendes healende hænder har jeg også været i, igennem flere år. Og overbevisninger og forhindringer der før kunne være lammende i forhold til et sundt og harmonisk liv, forsvandt på den fineste vis, og blev byttet ud med en følelse af accept, fred og en følelse af at være grounded. Fra det allerinderste i mit hjerte kan jeg anbefale alle der ønsker forandring i deres liv, at sætte deres lid til Hellena på deres rejse.

Tanja Halkjær

København

 

Hej kære Hellena. 

Tusind tak for den fantastiske healing i fredags. Kan godt mærke (på den gode måde) at jeg har været en følelses og kropsmæssig udrensning igennem i weekenden. Det føles fantastisk. 

Føler mig stadig helt rengjort indvendig. Kan godt mærke at du har været ekstra meget nede imellem lagene og hele vejen rundt. Er i hvertfald vild med de nye ting du har tilføjet til din healing. Du gør det så godt. 

Isabella Kragrup

København

 

Kære Hellena

På en uge fjernede du mine ulidelige smerter som jeg havde i begge mine ben, alene ved brug af urter. Tænk jeg havde gået med disse smerter i over 6 mdr. Jeg er målløs over hvad du har udrettet for mig. Tusind Tak

Jette Frydensberg

Tårnby

 

Hellena Du er en stjerne, en ener og HELT PERFEKT…et af de mennesker jeg beundrer allermest og som jeg ville ønske verden havde mange flere af…du er SMUK både indeni og udenpå..derudover har jeg aldrig mødt et så nærværende, ærligt og klogt menneske..du gør ALT 100 % og vil kæmpe OG gøre en forskel for alle de mennesker du møder på din vej..et hjerte af guld og en visdom indenfor det holistiske felt, som jeg aldrig har mødt før..alle mine bedste anbefalinger til dig.

Eva Clausen

Næstved