Er dit erhvervs storkøkken klart til fremtiden?

Fremtidens køkken bliver mere og mere plantebaseret, dels grundet miljø men også grundet den større bevidsthed omkring sundhed og kost.

Efterspørgslen for plantebaseret vegansk mad, er de sidste år eskaleret i høj fart, og det er derfor vigtigt at man som restauratør og storkøkken er parat til at imødekomme dette behov.

Jeg tilbyder dybdegående kurser hos restauranter, cateringfirmaer og andre storkøkkener, hvor jeg underviser i plantebaseret vegansk, glutenfri og sukkerfri kost.

Jeg underviser direkte på arbejdspladsen, i jeres køkken og gør dermed jeres køkken klar med faglig og brugbar viden om det plantebaserede køkken og dets fødevarer.

Jeg har god erfaring indenfor storkøkkener, og jeg kan bidrage med at omlægge flere af jeres egne opskrifter til veganske varianter, alt efter hvad I har behov for.

Det veganske køkken bliver mere og mere udbredt, og det nytænkende køkken har altid en eller flere retter at tilbyde deres veganske og mere sundhedsmindede kunder.

Ud over det plantebaserede køkken, underviser jeg også i det glutenfri køkken, og hvordan man bager brød uden gluten; som der også ses en udbredt efterspørgelse på.

Alle kurser bliver skabt individuelt, alt efter jeres behov.

I skal være meget velkomne til at kontakte mig, til en uforpligtende samtale, så kan vi sammen finde ud af hvad I har brug for.

info@hellena-rosali.dk

Tlf. 60593311