Hvem er jeg

Mit navn er Hellena Rosali. Jeg har siden 2011 beskæftiget mig med kroppens funktioner og hvordan man når frem til en krop, i harmoni med sig selv.

Kort intro om mig

I 2013 blev jeg meget alvorlig syg af en hpv-vaccination. Samme dag jeg modtog 2. vaccination, faldt jeg om, og udviklede 42 alvorlige bivirkninger; herunder lammelser i ben, hukommelsessvigt, hjerteproblemer samt vejrtrækningsproblemer der var så slemme at de var livstruende – fra den ene dag til den anden ændrede hele min families og mit liv sig.

Jeg er mor til to drenge, som dengang blot var 2,5 år og 5 mdr. På daværende tidspunkt boede jeg, med mine børns far, i en villa i Tårnby, og vi var slet ikke rustet til den store forandring som vi stod over for.

Da jeg blev livstruende syg, var der ikke en eneste læge i landet der ville hjælpe mig, de vidste simpelthen ikke hvad de skulle stille op, og i stedet for at hjælpe mig, oplevede jeg en stor modstand fra samtlige læger.

Jeg tog en beslutning: jeg ville redde mit eget liv, og i øvrigt min ældste søns´, der havde store mave-tarm problemer. Det var et stort ansvar at tage for os begge, men jeg kunne ikke se nogen anden løsning, jeg gik fra den dag af, i gang med at studere det selvhelbredende menneske ud fra det holistiske syn på livet, det vil sige ikke kun kosten, men også den spirituelle tilgang til mennesket.

Jeg stoppede med at se tv, og generelt bruge min tid på ting der ikke gav mig noget værdi. Jeg kunne mærke at denne verden kaldte på mig, og ikke kun for min søn´s og min egen skyld, men for alle der i fremtiden kunne få gavn af den viden, jeg de sidste mange år, havde pådraget mig om menneskekroppen. Via kostændring, dedikation og viljestyrke, er vi begge kommet ud på den anden side i dag, og lever i vores harmoniske kroppe uden sygdomme.

Referencer: Foredragsholder, holistisk kostvejleder, energiterapeut v/ Katrine Birk, healer & livstilsforfatter til bogen “Det sunde valg”.