HVEM ER JEG

Mit navn er Hellena Rosali. Jeg har siden 2011 beskæftiget mig med kroppens funktioner og hvordan man når frem til en krop, i harmoni med sig selv, gennem en naturlig tilgang.

 

KORT INTRO OM MIG

Jeg har haft alvorlige sygdomme tæt inde på livet, og selv kommet ud af disse via egen selvhelbredelse og ved at vælge naturlige metoder.

 

Min livspassion er at bygge bro, imellem den konventionelle og den alternative behandlingsform.

Jeg arbejder altid udfra at årsagsbehandle en ubalance / sygdom.

Jeg afholder flere gange om året undervisningsretreats. Deltagerne bliver undervist i mit koncept “De 8 faser ud af sygdom”

Intet kan stå alene i en selvhelbredelse. Man er nød til at kigge på “Det hele menneske” fysisk, psykisk, sjæleligt.

Næste retreat d. 14-16 februar 2020 https://hellena-rosali.dk/retreat/

 

MIN FILOSOFI ER AT SKABE BALANCE I MELLEM DEN MENTALE og FYSISKE BALANCEGANG I KROP OG SJÆL.

 

I 2018 udkom jeg med min bog “Det sunde valg”

Bogen ‘Det sunde valg’ er lavet som en naturlig afslutning af Hellena Rosalis egen kamp ud af sygdom og flere års erfaring med klienter, som har været i mentorforløb hos Hellena. Klienterne har fejlet alt fra cancer, diabetes, slidgigt, forhøjet kolesterol, lavt stofskifte, inflammation med mere. Nogle klienter er også kommet med ønsket om at leve et liv med en større bevidsthed omkring deres kost og livsstil, hvor de i mentorforløbet er blevet guidet igennem livsstilen for den veganske, glutenfri, soyafri og sukkerfri kost.

 

Selvom jeg er stor fortaler for plantebaseret kost, skal jeg nævne at en livsstil IKKE passer til alle, og bør altid tilrettelægges til den enkelte.