Dette er mit mest populære forløb, her bliver du grundigt vejledt i hvilken form for livsstil du bør have, udfra din type.

Hvis du er nysgerrig på hvad jeg kan tilbyde dig, så Bestil en uforpligtende samtale lige her, skriv til hr@hellena-rosali.dk det er helt gratis, vi tales ved.

Holistisk kostvejledning med mere….

Er du et sted i livet, hvor der skal ske en forandring i din krop, så er jeg sikker på, jeg som holistisk kostvejleder, kan hjælpe dig. Flere og flere oplever desværre, at må leve med en eller flere kroniske sygdomme, og det er ingen hemmelighed at menneskekroppen er under hårdt pres fra vores miljø og livsstil. Mange benytter idag medicin, der desværre langt hen af vejen kun symptombehandler sygdommen uden, at fjerne den direkte årsag. Oftest ses disse medikamenter at give yderligere sygdomme, som skal behandles med medicin, hvilket kan give bivirkninger, som kan give anledning til flere sygdomme.

I et samarbejde med dig, samler jeg puslespillet og sporer mig ind på hvordan, og hvornår disse sygdomme startede. Når vi kender årsagen, kan vi behandle direkte på den.

Jeg stiller mig ikke tilfreds med ordet “kronisk”, for en kronisk tilstand, er kun kronisk indtil vi ændrer den. Sammen kan vi skabe forandringen. I din holistiske kostplan, rådgiver jeg om hvilken type kost der vil kunne støtte din krops selvhelbredelse mest sufficient, detox af organer, kosttilskud m.m. Alt efter, hvad du må have af problematikker, og hvad du selv er klar til at ændre på, er det vigtigt for mig, at disse ændringer sker i dit tempo, det er ændringer for livet, og derfor skal du kunne følge med.

Kostvejledning inkl.

Holistisk kostvejledning på 90 min. samtale i Hillerød, eller via skype/zoom.

Der er også mulighed for at jeg kan komme til dig på Sjælland mod ( kørepenge 100-200 kr. faktureret )

45 min. Gennemgåelse af den færdige plan, som bliver sendt via PDF fil, som foregår via tlf. skype/zoom.

1 bog “Det sunde valg”

1 blodtypetest

1 45 min. afsluttende samtale via skype eller zoom

 

Pris 5000 kr.