Er du et sted i livet, hvor der skal ske en forandring i din krop, så er jeg sikker på, jeg som holistisk kostvejleder, kan hjælpe dig. Flere og flere oplever desværre, at må leve med en eller flere kroniske sygdomme, og det er ingen hemmelighed at menneskekroppen er under hårdt pres fra vores miljø og livsstil. Mange benytter idag medicin, der desværre langt hen af vejen kun symptombehandler sygdommen uden, at fjerne den direkte årsag. Oftest ses disse medikamenter at give yderligere sygdomme, som skal behandles med medicin, hvilket kan give bivirkninger, som kan give anledning til flere sygdomme.

I et samarbejde med dig, samler jeg puslespillet og sporer mig ind på hvordan, og hvornår disse sygdomme startede. Når vi kender årsagen, kan vi behandle direkte på den.

Jeg stiller mig ikke tilfreds med ordet “kronisk”, for en kronisk tilstand, er kun kronisk indtil vi ændrer den. Sammen kan vi skabe forandringen.

Kostvejledning ved en holistisk kostvejleder

Jeg tilbyder en holistisk kostvejledning på 90 min., hvor jeg gennemgår hele dig og finder frem til, hvor dine belastninger sidder, udfra hvad du må have af blokeringer, sygdomme m.m. efterfølgende modtager du en pdf. fil med din plan for de næste 3 mdr.,

Jeg anbefaler altid at man efter 3 mdr. kommer til en opfølgende samtale, hvor vi ser på, om der kræves nogle justeringer. I din holistiske kostplan, rådgiver jeg om hvilken type kost der vil kunne støtte din krops selvhelbredelse mest sufficient, detox af organer, kosttilskud m.m. Alt efter, hvad du må have af problematikker, og hvad du selv er klar til at ændre på, er det vigtigt for mig, at disse ændringer sker i dit tempo, det er ændringer for livet, og derfor skal du kunne følge med.