Første hold starter op sommer 2019 ( reserver din plads på e-mail hr@hellena-rosali.dk ) 

Først og fremmest! Tusind tak fordi du er nysgerrig på, hvad det store holistic living kursus kan tilbyde dig.

Det kan være du lige har taget det første skridt mod dit nye liv. Det bliver så vildt det her kursus, og jeg er oven ud begejstret for at det nu er muligt, at give alt min viden og erfaring videre på en nem og brugbar måde, som er sat i verden for at løfte dig op på et højere niveau af livskvalitet. 

På dette store transformerende onlinekursus, bliver du uddannet i at hjælpe dig selv med at heale op i alle lag. Jeg underviser dig nemlig i det hele selvhelbredende menneske.

Det kan være i forbindelse med sygdom eller i forbindelse med, forbyggelse, eller at du ønsker en langt bedre velvære i din krop.

Kurset har fokus på ‘hele dig’, det vil sige, at der bliver taget højde for både dit fysiske, psykiske og spirituelle lag, for man kan ikke nøjes med blot det ene, når det kommer til at være i en sund og balanceret krop.

Med dette kursus vil du gennemgå en fuldstændig vild transformation bl.a. via; kostomlægning, mental bevidsthed, klarhed, detox, hjertevisdom, spiritualitet og lære at leve fra en højere bevisthed.

Jeg har igennem mange år hjulpet mennesker videre i livet, bl.a. via denne livsstil, og hvis jeg skal være helt ærlig, er denne livsstil den ultimative mest selvhelbredende livsstil jeg har oplevet på mine klienter.

Jeg har observeret, at dem der har gennemgået denne livsstil har alle uden undtagelse fået det bedre, og ja nogen er sågar kommet ud af deres kroniske lidelser.

Alt er op til dig! Mange af disse mennesker har fejlet alt fra slidgigt, cancer, udmattethed og lavt stofskifte.

Uanset hvad du har af problematikker, vil denne livsstil kunne støtte din krop fuldstændigt, den mindsker og letter for meget syre og stress så kroppen bedre kan skabe sin egen selvhelbredelse. For det er netop det som sker. Giver vi kroppen alt hvad den har brug for af værktøjer, kan den langt hen ad vejen selvhelbrede sig selv. Vi må indrømme at det er langt mere at fortrække et liv hvor du er rask til det sidste, end en alderdom som betaler prisen for den mere ringe livsstil mange desværre er endt med at have i dag.

Med et holistic living kursus vil du også aktivt deltage i at hjælpe moderjord så også hun kan få det bedre, det vil sige at du bliver mere bevidst om de råvarer du køber ind og hvor de kommer fra.

Så snart du starter kurset op, vil du samme dag blive meldt ind i den lukkede facebook gruppe holistic living power people. Inde i gruppen, vil du møde andre der ligeledes er i gang med at tage kurset og ændre deres liv. Dette kan give dig en god daglig og tryk støtte, og du har nogen at spare med undervejs, og måske opstår der nye venskaber med samme mål som dig. Jeg er naturligvis dagligt at finde i gruppe også, til råd og vejledning.

Som Holistic living kursist modtager du;

Undervisning i livsstillen holistic living kostguide.

Undervisning i holistic living psyke, mind-set og mentalitet.

Undervisning i grøn motion.

Undervisning i sundere hygiejne, kemi og husholdningsprodukter end dem du kender.

4 online guidede healings meditationer til fri benyttelse når du føler for det.

Yoga undervisning v/ Maria Moon ejer af Prana yogastudio i Holbæk – online undervisning, som kan bruges når det passer dig. 

Daglige ryg udstrækningsøvelser, så ryg og nervesystem kommer tilbage i balance. 

Bogen “Det sunde valg” skrevet af Hellena Rosali, med 100 opskrifter lige til at gå til. (bogen bliver tilsendt med posten)

Lukket facebook gruppe: holistic living power people, en gruppe af hjerterum og andre kursister.

Ekstra materiale; Hjerteliv, spiritualitet, jordforbindelse og meget mere.

Som noget helt særligt giver jeg 30 minuters skype 1:1 session med i dette første forløb. Her kan jeg guide dig igennem hvilke kosttilskud og urter som lige netop du vil have gang af, alt efter hvad du har af problematikker Normal pris 995,00 kr

NORMAL PRIS FOR DETTE KURSUS 4555,00 KR.

NU EARLY BIRD PRIS FREM TIL 5.1.2019 3250,00 KR. MED MULIGHED FOR AT BETALE I 3 RATER.

SKAF EN MED KURSIST OG FÅ DIN PLADS TIL HALV PRIS – GÆLDER OGSÅ EARLY BIRD

BEGRÆNSEDE PLADSER

Dette hold starter op d. 15.2.2019 er du klar til at tage dit nyrtårs fortsæt seriøst, så kom med mig!

KØB NU