Åbner op 14 april 2019 – Tilmeld dig nyhedsbrevet og sikre dig en af pladserne.

Kære dig

Hvornår har du sidst tænkt på din krop, hvornår har du sidst givet den kærlighed.

Der er mange måder at give sin krop kærlighed på, og en af dem er via den mad du indtager.

Mit spørgsmål til dig er;

Har du sparet op til din velvære pension?

En velvære pension består af en krop i balance, en krop hvortil at du forebygger din alderdom, det er aldrig for sent, og du er kun et klik derfra.

Hvis vi kigger lidt på dødsårsager til at mange dør i dag, kan vi ikke komme uden om, at de fleste dør af sygdomme, sygdomme der måske kunne være blevet forhindret, ved at spare op på sin velvære konto til sin alderdom.

I dette forløb vil jeg lære dig lige præcis dette, og på en god måde som giver mening for dig, at omlægge som livsstil, behøver ikke at være så svært, og det kan være de få tiltag i livet, som gør at du kan nyde en alderdom med balance og ro i kroppen.

Vil det ikke være dejligt, at tænke på, at du i din alderdom stadig kan spille lidt fodbold med dine børnebørn, uden at slæbe dig igennem dette med smerter i begge knæ.

Der er en udbredt misforståelse når det kommer til at blive gammel, mange tror at de mange livsstils sygdomme ældre mennesker lider af i dag, kommer af alderdom.

Det gør de ikke, de kommer af en generel forkert livsstil, i igennem livet.

Vi må indrømme at det er langt mere at fortrække en alderdom hvor du er rask til det sidste, end en alderdom med de sidste mange år, i smerter og sygdomme der hæmmer din gode alderdom.

Udover din egen velvære pension, vil du med dette forløb blive en aktiv deltagere i at hjælpe moderjord så også hun kan få det bedre, det vil sige at du bliver mere bevidst om de råvare du køber ind. Jeg vil hjælpe dig med at forstå, hvorfor det er så vigtigt at omligge sin livsstil, til en bæredygtig og plantebaseret sund hverdag, ikke kun for dig selv, men også for dine efterkommere, og de næste generationer der skal bruge kloden.

Under kurset modtager du;

 • Undervisning i livsstillen holistic living kost; Glutenfri, mejerifri, uden raffineret sukker, økologi, plantebaseret vegansk kost.
 • Undervisning i holistic living psyke;
 • Undervisning i krop og motion;
 • Undervisning i bedre hygiejne og husholdningsprodukter uden kemi.
 • Ud over den nævnte kostundervisning, vil du blive oplært fra A-Å. F.eks. i hvilke produkter du skal bruge i stedet for de vante, hvordan du kan lave den mad du er vandt til, men på en ny og meget sundere måde.
 • 4 online meditationer
 • Yoga online undervisning
 • Daglige udstrækningsøvelser til daglig brug, der hjælper til en stabil ryg.
 • Bogen “Det sunde valg” af Hellena Rosali med 100 opskrifter lige til at gå til. ( bliver tilsendt med posten.
 • Lukket facebook gruppe for Holistic living velvære pension people
 • Ekstra materiale; Mentalitet, spiritualitet og jordforbindelse
 • Undervisning i hvordan du lever fra hjertet og løfter din egen energi
 • Tilbud på Kosttilskudsprogram via skype med mig, er din krop ramt af sygdom vil jeg anbefale at man tilkøber et individuelt kosttilskudsprogram, her har vi en 1:1 session over skype, og jeg gennemgår dit liv fra du blev født til nu. Dette hjælper mig med at se det overordnede billede omkring det du må fejle.
  • Det kan f.eks. være at du lider af fordøjelse problematikker, her vil det altid være godt at få lagt et kosttilskuds program, så din mave‐tarm kan fungere optimalt, og du vil opnå de bedste resultater af dit kursus.

 

Normal pris 1950 kr.

Speciel pris for Holistic living kursist 995 kr.

Du sparer altså 955 kr.

Din velvære pension kursus 4550 kr. Kan betales over 3 rater

KØB NU