Klinik Helios 2

I klinik Helios møder du ren hjertevarme, om det er i forbindelse med en livsstils ændring eller i forbindelse med en healing, er alle mine behandlinger individuelle og tilpasset hver enkelt klient.

Du kan læse mere om de enkelte behandlinger under fanerne.

I et samarbejde, belyser vi de blokeringer du står i lige nu, og vejleder dig til, hvordan du skal komme videre i dit liv. Det kan være alt fra stress til kroniske sygdomme, eller det kan være du ønsker at forebygge sygdomme, og give din krop ubetinget kærlig støtte.

I klinik Helios, kan du finde flere forskellige behandlingsformer. Jeg tilbyder behandling af både børn, gravide, unge og voksne.

Jeg har de sidste 6 år dedikeret mig til at studere den forunderlige menneskekrop.

Jeg har fulgt flere kendte alternative videnskabsmænd; som Andreas Moritz og Ph. Lipton ´s arbejde, og har understøttet det hele med en 3 årig uddannelse som Holistisk Kostvejleder fra Kostakadamiet, med yderligere eksamener i anatomi, fysiologi og sygdomslære.

I min uddannelse som energiterapeut har jeg lært teknikker indenfor zoneterapi, akupressur, meridianmassage, cupping, visualisering og meditationer.

Universal energi healer er det man i gamle dage, ville betegne som en heks med en særlig stærk intuition. Jeg elsker at bruge urter, og mit syn på livet er 100% holistisk, jeg vil altid vælge den sundeste vej til den sundeste krop.