Energi healing er kendt som en livskraft der altid har eksisteret, så længe mennesket har gået på denne jord. Healing er energi som findes dybt inde i os selv, og som støtter både den fysiske såvel som den psykiske del af os, dette består af det vi kalder energilegemet. Energilegmet strækker sig langt ud og rundt om os, og er en del af hele vores energisystem. Hvis der er opstået blokeringer i vores energisystem, vil flere af vores andre legemer blive belastede og blokerede, derfor er det vigtigt at vi har et generelt godt flow i vores energisystem, og udfra det, kan vi påvirke det hele menneske, altså alle vores lag, det fysiske og psykiske og ikke at glemme vores chakrasystem og meridiansystem.

Chakra healing

Vores chakrasystem alene, indeholder 7 store energifelter, som hver især kan påvirke vores fysiske og psykiske krop, derfor laver jeg næsten altid, uden undtagelse, en scanning af chakrasystemet, og healer direkte på dem alle.

Meridiansystemet løber igennem hele vores krop, som et trådnet med powerpunkter, som b.la. kan støttes via akupressur, dette kan være meget gavnligt hvis man har direkte problemer med, f.eks. nyre/blære eller andre organgrupper, her skaber vi flow, og ser på om der kan være en over eller under belastning af energien, som skaber ubalance.

Jeg betragter healing som et fantastisk redskab til, at støtte det selvhelbredende menneske, dette sker ved at der overføres kanaliseret energi til klienten, som ofte fører til en forbedret tilstand, både i forhold til smerter og i forhold til klientens fysiske og psykiske tilstand. Under healingen, vil du ofte mærke mine hænder frigive meget varme, og du vil også kunne opleve en strøm af energi og varme igennem kroppen. Ligeledes oplever flere klienter farver, for det indre øje, altsammen som en del af den energi jeg bruger til at heale dig med.